Drie Energiecoaches in de buurt!

Wilt u uw huis verduurzamen, het comfort in uw huis vergroten, een lagere energierekening, minder afhankelijk worden van het aardgas, uw CO2 voetafdruk verminderen of dichter naar nul op de energiemeter?

Drie leden van de werkgroep Groene Buurt in onze wijk kunnen via een eerste keukentafelgesprek samen met u nagaan waar in uw huis de grootste winst valt te behalen bij het verduurzamen van uw huis en hoe dat te realiseren. Zij hebben recent de cursus Energiecoach van HOOM afgerond.

Michiel Ottolander, een van de twee coaches: “Wij hebben geen kant en klare oplossingen en offertes, maar we bieden u een deskundig klankbord en kunnen u onpartijdig de weg wijzen in het woud van adviseurs, subsidies en aanbieders”. Hoog scoren bijvoorbeeld de isolatie van het dak en de vloer, het vervangen van enkel glas en zonnepanelen.

Marga Zuurbier “Voor ik in mijn huis aan de slag kon, moest ik aardig wat uitzoekwerk doen. Die ervaring en de kennis van de opleiding van HOOM wil ik graag delen met anderen in onze wijk.”

Dick Niesing is de derde coach, als een echte bèta laat hij zich geen knollen voor citroenen verkopen noch loze praatjes over het ei van Columbus. Hij experimenteert met infraroodverwarming en andere nieuwe technieken.

Heeft u belangstelling voor een (gratis) coachgesprek? Laat het ons weten en een van ons neemt contact met u op: energiecoach.michiel@archipelwillemspark.nl of energiecoach.marga@archipelwillemspark.nl

HOOM is een landelijke coöperatie die lokale (wijk)initiatieven als De Groene Buurt A&W begeleidt bij energiebesparing voor bewoners. HOOM zorgt voor kennisdeling, het beschikbaar stellen van expertise, het ontwikkelen van slimme tools en praktijkgerichte ondersteuning.

Voor meer informatie over HOOM zie hier.