Toonaangevende sprekers Energiecafe: Transitie persoonlijk

Energiecafe 15 oktober 2019, van 19.30-22.00 uur
Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag.

Een avond voor iedereen in de Archipel &Willemsparkbuurt die wil weten wat de energietransitie voor zijn eigen huis en onze eigen wijk betekent.

Wil je weten wat je in je eigen huis het beste kan doen, wat er in de Archipelbuurt/Willempark gaat gebeuren, wat de overheid en Stedin van plan zijn te doen met en voor onze wijk en ben je benieuwd wie zich allemaal in onze wijk inzetten voor de energietransitie? Kom dan naar het EnergieCafé op 15 oktober.

Sprekers zijn onder andere: Liesbeth van Tongeren, wethouder Duurzaamheid en Energietransitie in Den Haag, Kirsten Wilkeshuis, lid Raad van Toezicht van Duurzaam Den Haag,  lid Provinciale Staten van de provincie Zuid-Holland voor D’66 met economie & groen in haar portefeuille en bewoner van onze wijk, Petran van Heel, binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de sector Bouw en de sector Real Estate en bewoner van onze wijk. Je ziet al: toonaangevende sprekers die uit onze eigen buurt komen, vertellen hun verhaal. En we hebben er veel meer in onze wijk, dat zul je zien als je kennis maakt met het netwerk van mensen die zich inzetten voor de energietransitie in onze wijk. Ook onze energiecoaches, Michiel Ottolander en Marga Zuurbier, die je kunnen helpen met advies over verduurzaming van je eigen huis en Energy Guards die al veel huizen in onze wijk met succes hebben verduurzaamd en bekend zijn van onze collectieve inkoopactie van zonnepanelen, zijn op 15 oktober aanwezig.