Inleiding warmtepompen Charles Geelen 5 april

Op woensdagavond 5 april zal Charles Geelen in de achterzaal van Brasserie Huisman een inleiding geven over warmtepompen. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het ontmoeten van verschillende locale leveranciers/installateurs van warmtepompen in bestaande huizen.

Charles Geelen is partner bij Infinitus Energy Solutions Group en secretaris van de Dutch Heat Pump Association.  Hij is een senior project engineer met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van energietechnologie. Hij is onder meer een senior expert op het warmtepompsysteem ontwerp en de implementatie voor huishoudelijke toepassingen en in commerciële gebouwen, evenals stadsverwarming op basis van warmtekrachtkoppeling installaties.

Na de inleiding zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de heer Geelen. Ook zullen er verschillende installateurs uit de omgeving aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en hun werkwijze uiteen te zetten.

Dit Energiecafe Warmtepompen begint om 20.00 in Brasserie Huisman, Frederikstraat 36, 2514 LK Den Haag. Aanmelden hoeft niet maar helpt ons bij de voorbereidingen: Aanmelden Energiecafe 5 April